* Duolingo *

DUOLINGO EGY OLYAN SZÓRAKOZTATÓ JÁTÉKOKAT TARTALMAZÓ OKTATÓ APLIKÁCIÓ, AMELY A GYEREK TANÍTÁSÁT SZOLGÁLJA. AZ ÁBC-T PÉLDÁUL OLYAN TÁRGYAKON KERESZTÜL TANÍTJA, MELYEK TARTALMAZZÁK AZ ADOTT HANGOT, AHOGY AZ A BETŰT AZ ALMA, AZ ANGOLBAN AZ A AZ APPLE, A B A BEE SZAVAKAT TANÍTJA.

NEMCSAK NYELVTANULÁSRA HASZNÁLHATÓ WEBOLDAL ÉS APLIKÁCIÓ, HANEM DIGITÁLIS NYELVTUDÁST FELMÉRŐ VIZSGA IS EGYBEN. A DUOLINGO TANFOLYAMOK IDŐSZAKOSAN REKLÁMOKAT TARTALMAZNAK, MELYET A FELHASZNÁLÓK DÍJ FIZETÉSE ELLENÉBEN TUDNAK TÖRÖLNI. 23 NYELVEN 68 KÜLÖNBÖZŐ KURZUST AJÁNL A HONLAP, TOVÁBBI 22 KURZUS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL.
AZ APPLIKÁCIÓ KB 200 MILLIÓ FELHASZNÁLÓT SZÁMLÁL A VILÁGBAN.
MINDEN LECKE KÜLÖNBÖZŐ BESZÉDFEJLESZTŐ, SZÖVEGÉRTŐ, FORDÍTÓ ÉS TÖBBVARIÁCIÓS LEHETŐSÉGET IS TARTALMAZ.
A HASZNÁLÓ EGYIDEJŰLEG LÁTJA, HOGY A VÁLASZA HELYES VAGY SEM. HA HIBÁZ EGY FELADATBAN A DUOLINGO MEGMUTATJA A JÓ MEGOLDÁST.
A DUOLINGO AZZAL ÖSZTÖNÖZ ARRA, HOGY FOLYTASSA A FELHASZNÁLÓ A TANFOLYAMOT, HOGY MEGMUTATJA HÁNY NAPOT TÖLTÖTT A NYELV TANULÁSÁVAL.

A SZÍV FUNKCIÓ TARTJA ÚGYMOND ÉLETBEN A LECKÉKET. HA A TANULÓ ROSSZ VÁLASZT AD, GYENGÜL A FUNKCIÓ, ÉS ÚJRA KELL KEZDENIE A JÁTÉKOT, HA A SZÍV KIMERÜL.

>>További információ<<